Hulp tegen huisstofmijtallergie
met korting via uw zorgverzekeraar

U hebt niets in uw winkelwagen.

Airfree WM 140 luchtreiniger

Uitzoomen
Inzoomen

Airfree WM 140 luchtreiniger

(+/- 32 m2) Levertijd: 2 weken

Normale prijs: € 399,00

Uw korting: Bereken uw korting

Uw prijs: € 399,00

De AIRFREE WM 140 Professionele luchtreinger is gemaakt van een roestvrij staal behuizing en dient aan de muur bevestigd te worden.

Ideal om kantoren, hotels en vergaderruimtes schoon te houden van baterieen, virussen, pollen, huisstofmijt, schimmels, ozon e.d.

Airfree maakt gebruik van revolutionaire in de VS gepatenteerde technologie. In Airfree's keramische cel worden ziektekiemen e.d. onder een temperatuur van ca. 230 graden Celsius efficiënt en geruisloos uitgeschakeld. De buitengewone doeltreffendheid van Airfree is in meerdere onafhankelijke tests vastgesteld door internationale laboratoria en universiteiten. Airfree steriliseert de lucht dus door bacteriën, virussen, pollen, allergenen van de huismijt, schimmels, ozon e.d. te vernietigen i.p.v. op te vangen in filters en beschermt daardoor effectief. U hoeft dus nooit filters te vervangen, de Airfree reinigt 24 uur per dag de lucht die u inademt. Het unieke ook is dat de AirFree geheel geluidloos is, ideaal voor slaapkamers en werkkamers.

Samen met de allergeendichte hoezen is dit de beste bescherming. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.airfree.com

Specificaties

Capaciteit:  32m²
Stroomverbruik:  45 Watt
Afmeting (lxbxh): 11,6 x 17 x 31 cm
Levertijd:  Levertijd 1-2 weken
Fabrieksgarantie:     2 Jaar
Volt:  220V-240V
Voordelen:  100 % Roestvrij staal
 Gewicht: 1,8 kg