Anti allergie kussen

Een anti allergie kussen is onmisbaar voor mensen die huisstofmijt allergie hebben. Doordat de kussens allergeendicht en huisstofmijtdicht zijn hebben huisstofmijt, bacteriën en schimmels geen kans om binnen te dringen in het kussen. De speciale tijk van de anti allergie kussens is zo fijn van structuur dat beestjes er niet doorheen kunnen.

Naast het verkleinen van de kans op allergische reacties, biedt een anti allergie kussen het voordeel dat u naast dit kussen niet nog een allergeendichte hoes hoeft aan te schaffen. De anti allergie hoofdkussens zijn allen voorzien van een ritssluiting, zodat u het kussen kunt wassen.

Varianten anti allergie kussens

Allergiezorg heeft in het assortiment een drietal type anti allergie kussens. Kies uit drie varianten van het merk Sanamedi Gold:

Alle anti allergie kussens zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Geniet van uw verdiende rust en slaap comfortabel met de anti allergie kussens van Sanamedi.

 

Anti allergie kussens met korting

Koop anti allergie kussens direct met korting van uw zorgverzekeraar bij Allergiezorg. Bestel in de webshop, bereken uw korting en wij verrekenen direct uw korting voor uw anti allergie kussen. U hoeft hiervoor niets te doen. Het kortingspercentage van de anti allergie kussens is afhankelijk van uw verzekeraar.