Hulp tegen huisstofmijtallergie
met korting via uw zorgverzekeraar

U hebt niets in uw winkelwagen.

Huisstofmijt testen

Help ik ben allergisch voor huisstofmijt

Een goede gezondheid is belangrijk voor het ervaren van een hoge kwaliteit van leven. Ervaart u vaak benauwdheid, allergische reacties zoals niezen, hoesten en jeuk of problemen met slapen? Dan is de kans aanwezig dat u allergisch bent voor huisstofmijt en allergenen. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan kunt u uw gestoffeerde meubels, beddengoed en vloerkleed testen op deze allergenen met een allergeen control test. Op deze manier weet u precies waar in huis een hoge concentratie van allergenen aanwezig is.

Test uw huis op huisstofmijt met een allergeentester

Met de huisstofmijt en allergeen test van Allergiezorg kunt u snel meten hoeveel allergeenstof van de huisstofmijt in u matras, tapijt of gestoffeerde meubels aanwezig is. Wrijf de Allergeen Control test 1 minuut lang over de oppervlakte die u wilt testen. Vervolgens druppelt u de testvloeistof die is toegevoegd over de test en wacht u 10 minuten. De kleur van de test zal veranderen zodat u kunt zien hoe hoog de allergeen concentratie is van het gemeten oppervlak. De test is eenmalig te gebruiken.

Huisstofmijt en dan?

Indien u ontdekt dat uw bank of matras een hoge mate van huisstofmijt allergenen bevat kunt u actie ondernemen om dit te verminderen. Vaak wordt uw allergische reactie minder als u bijvoorbeeld uw vloerkleed extra vaak stofzuigt of zorgt dat uw huis beter wordt geventileerd. Ook zal het veel verschil maken als u uw matras-, kussen-, en dekbedhoezen vervangt door allergeendichte hoezen. Andere maatregelen die u kunt nemen zijn het behandelen van een oppervlakte met Neemboom Spray, vloerreiniger met priobiotica of het wassen met speciaal allergeen wasmiddel.

Lees meer

1 product(en)

producten per pagina

1 product(en)

producten per pagina