Knuffels

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Knuffels ></picture>
 Knuffel Dusty (+/-15cm)
  Knuffel Dusty (+/-15cm)
  Winkelprijs € 13,95
 2. Knuffels ></picture>
 Tino Knuffel klein (+/-10cm)
  Tino Knuffel klein (+/-10cm)
  Winkelprijs € 12,95
 3. Knuffels ></picture>
 Tino Knuffel groot (+/- 20cm)
  Tino Knuffel groot (+/- 20cm)
  Winkelprijs € 19,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mijn kind heeft een huisstofmijt allergie en nu?

Heeft uw kind vaak last van hoest- of niesbuien, benauwdheid, een verstopte neus, jeukende ogen of eczeem? Dan is de kans groot dat uw kind last heeft van een huisstofmijt allergie. Voor de zekerheid kunt u de huisarts bezoeken, die bij aanwezigheid van deze allergie, zal adviseren om het huis goed schoon te houden. Zorg dat uw kind zo min mogelijk geprikkeld wordt door ronddwarrelend stof en huisstofmijt allergenen. Het zuigen en ventileren van uw huis helpt hier een aardig handje bij. Zorg voor voldoende zonlicht in huis en vervang de hoezen van het dekbed, kussen en matras voor hoezen van allergeendicht materiaal. Omdat uw zoon of dochter ongetwijfeld gehecht is aan het slapen met een knuffel, is het belangrijk dat deze knuffel ook hypoallergeen is. Gelukkig bent u voor een allergeenvrije knuffel bij Allergiezorg aan het juiste adres.

De hypoallergene knuffels van Allergiezorg

Naast allergeendicht bed textiel, heeft Allergiezorg hypoallergene knuffels in het assortiment voor de allerkleinste. Onze astma- en allergie vriendelijke knuffels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen zoals het roze knuffelbeertje, de blauw olifant of de koeien knuffel rammelaar. De speciale anti-allergie knuffels hebben het Astma & Allergy friendly keurmerk van het Amerikaanse Astmafonds: de Asthma and Allergy Foundation of America (AAFA). Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van AAFA.

Schoonmaken van de allergie vriendelijke knuffels

Het onderhoud en schoonhouden van de knuffels is heel gemakkelijk: u legt de knuffels eens in de 4 weken 24 uur in de diepvries, vervolgens wast u de knuffel in de wasmachine en droogt u hem op een lage temperatuur in uw droger. Deze kleine handeling is eenvoudig en zorgt voor minder kriebels, prikkels en benauwdheid bij uw kind.