Hulp tegen huisstofmijtallergie
met korting via uw zorgverzekeraar

U hebt niets in uw winkelwagen.

Boxspring Sanamedi Gold 30 cm

Uitzoomen
Inzoomen

Boxspring Sanamedi Gold 30 cm

120x200 cm

Normale prijs: € 1.020,00

Uw korting: Bereken uw korting

Uw prijs: € 1.020,00

De Sanamedi Gold Boxspring is gemaakt van Skai leder, de boven- en onderzijde van de boxspring is afgewerkt met huisstofmijt- en allergeendicht materiaal. Hierdoor is de boxspring volledig beschermt en ondoordringbaar voor huisstofmijt en allergeen stof.

De boxspring is gemaakt van een vurenhouten frame met beuken hoeken, voorzien van 5-slags bonellvering. Comfortabele boxspring met verende zijden en uitstekende ventilatie. Gestoffeerd in soepel Skai-leder, boven en onderzijde boxspring afgewerkt met huisstofmijt- en allergeendicht materiaal. Hierdoor is de boxspring volledig beschermt en ondoordringbaar voor huisstofmijt en allergeen stof.

Hoogte boxspring 30 cm + pootjes 6 cm is totaal hoogte van +/- 36 cm. De Sanamedi Gold boxspring is leverbaar in 5 kleuren.

Kleurenkaart

Allergiezorg BV voegt velen afbeeldingen en teksten toe om uw keuze zo goed mogelijk te ondersteunen. Afhankelijk van uw beeldscherm, kunnen kleuren in werkelijkheid afwijken dan op onze website. Basseer uw (aankoop)beslissing dus nooit aan de hand van de kleurenkaart. Informeer bij één van onze medewerkers voor een bezoek in onze showroom of een kleurenstaal.