Medinose Pro

Bereken uw korting
Winkelprijs € 59,95 Korting 51.7% Uw prijs € 28,95

Medinose Pro is het enige anti-allergie apparaat tegen hooikoorts en huisdierallergie zonder bijwerkingen of medicijngebruik. Reken voorgoed af met wekenlange irritatie aan de bovenste luchtwegen door slechts drie keer per dag enkele minuten lichttherapie te ondergaan!

De ideale oplossing voor mensen die geen baat hebben bij de toch al dure medicijnen of veel last hebben van bijwerkingen hiervan. Door middel van twee nauwkeurig bepaalde lichtgolflengtes zorgt de Medinose Pro voor een dubbel krachtige aanpak van geïrriteerde neusslijmvliezen, namelijk op 2 verschillende fronten: de receptoren in het neusslijmvlies raken door het 652 NM rode LED-licht langzaam immuun voor stoffen die de hooikoorts-irritatie veroorzaken en daarnaast zorgt de 940 NM infrarood golflengte voor een verbeterde doorbloeding en vergroot zo zuurstoftoevoer en de afvoer van afvalstoffen.

Hierdoor zult u veel minder last hebben van uw allergie en kunnen de klachten zelfs vrijwel geheel verdwijnen. Tranende ogen, verstopte neus en constant niezen zullen tot het verleden behoren. Door 3 maal per dag 4,5 minuut deze lichttherapie toe te passen, worden de klachten langzaam minder. Na de eerste positieve effecten kan de behandelingsfrequentie desgewenst afgebouwd worden naar één tot twee behandelingen per dag.

In de Medinose Pro is een handig draagkoord voor om uw nek verwerkt en hij bevat tevens een inkeping om de neusapplicator in te bevestigen na gebruik. De Medinose Pro kunt u gebruiken wanneer u al klachten heeft, maar ook preventief. Als u weet dat u in een bepaalde periode van het jaar, last heeft van een allergie, kunt u al starten met de behandeling vóór deze periode. Zo zorgt u ervoor dat de klachten niet of nauwelijks zullen optreden!

Met de Medinose haalt u weer opgelucht adem!

  • volledig veilig te gebruiken
  • 3 jaar garantie
  • voorraad - voor 15.00 besteld, morgen in huis.
  • afmeting: 8,6 x 6,0 x 3,8 cm
  • microlichtgolf van 652 nm en 940 nm
  • vermogen per lichtbron: max 6mW (2x)
  • Inclusief Midonse - Neusapplicator - batterijen
  • niet goed geld terug actie ( http://www.medinose.nl/niet-goed-geld-terug-actie )