Hulp tegen huisstofmijtallergie
met korting via uw zorgverzekeraar

U hebt niets in uw winkelwagen.

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht

Is het bestelde product niet geheel naar uw wensen? Dan kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons retour sturen of middels dit formulier aangeven dat u dat wilt gaan doen. Na die melding heeft u dan nog 14 dagen om het daadwerkelijk terug te sturen. Het product mag vanzelfsprekend niet gebruikt zijn en dient (indien mogelijk) in de originele verpakking aan ons retour worden gezonden. Bij gebruik/schade kan de waardevermindering worden doorberekend. Bij hygiëne producten voorzien van een verzegeling mag deze niet verbroken zijn.

RUILEN Wilt u het artikel ruilen ? Stuur dan uw artikel(en) retour en plaats via onze website zelf een nieuwe bestelling. Zodra wij uw artikel(en) retour hebben ontvangen zullen wij direct het aankoopbedrag aan u retour overmaken of de factuur laten vervallen (in geval van betaling achteraf).

RETOUR STUREN: Doe dit formulier bij de retourzending en stuur het pakket op eigen kosten aan ons retour. Zorg ervoor dat het goed en degelijk verpakt is. Bewaar het verzendbewijs dat u bij het verzenden van het pakket ontvangt.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

 

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals allergeendichte hoezen, kussens en dekbedden, waarvan de verzegeling verbroken is.

Let op: Al onze matras-, kussen- en dekbedhoezen zijn voorzien van een hygiëne zegel. Bij het verbreken van deze zegel vervalt het recht van retour. Hiermee garanderen wij u en andere klanten dat u altijd nieuwe producten van ons ontvangt.

 

Indien u een product of bestelling wilt retourneren, dient u rekening te houden met de onderstaande voorwaarden:

  1. Voeg een kopie van de factuur of bon bij de retourzending.
  2. Vermeldt, markeer of onderstreep de product(en) die u retourneert op uw factuur.
  3. Alle retourzendingen kunt u sturen naar: 

Allergiezorg BV

De Ring 5

5261 LM VUGHT

De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij een controle uitvoeren op de producten. Binnen 7 dagen zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening.

Klik hier om het retourformulier te downloaden