Medinose 2 Slim

Nieuwste generatie Medinose 2 Slim, effectieve verlichting van Rhinitis en hooikoorts.

€ 22,95 € 34,95
Levertijd: Direct leverbaar
Gegevens

Medinose 2 Slim is de handzame opvolger van de Medinose Pro.

De Medinose is het enige anti-allergie apparaat tegen hooikoorts, huisdier- en huisstofallergie zonder bijwerkingen of medicijngebruik. Reken voorgoed af met wekenlange irritatie aan de bovenste luchtwegen door slechts drie keer per dag enkele minuten lichttherapie te ondergaan!

De ideale oplossing voor mensen die geen baat hebben bij de toch al dure medicijnen of veel last hebben van bijwerkingen hiervan.

Door middel van twee nauwkeurig bepaalde lichtgolflengtes zorgt de Medinose 2 Slim voor een dubbel krachtige aanpak van geïrriteerde neusslijmvliezen, namelijk op 2 verschillende fronten: de receptoren in het neusslijmvlies raken door het 660 NM rode LED-licht langzaam immuun voor stoffen die de hooikoorts-irritatie veroorzaken en daarnaast zorgt de 940 NM infrarood golflengte voor een verbeterde doorbloeding en vergroot zo zuurstoftoevoer en de afvoer van afvalstoffen.

Hierdoor zult u veel minder last hebben van uw allergie en kunnen de klachten zelfs vrijwel geheel verdwijnen. Tranende ogen, verstopte neus en constant niezen zullen tot het verleden behoren.

Door 2 maal per dag 3 minuten deze lichttherapie toe te passen, worden de klachten langzaam minder.

Na de eerste positieve effecten kan de behandelingsfrequentie desgewenst afgebouwd worden naar één tot twee behandelingen per dag.

De Medinose 2 Slim is compact, lichtgewicht, draadloos en waterbestendig. Een handige harde opbergcase is meegeleverd waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt.

De Medinose 2 Slim kun je gebruiken als je al klachten hebt, maar ook preventief. Als je weet dat je in een bepaalde periode van het jaar, last hebt van een allergie, kun je al starten met de behandeling vóór deze periode.

Zo zorg je ervoor dat de klachten niet of nauwelijks zullen optreden!

Met de Medinose haal je weer opgelucht adem!

  • Nieuwste generatie Medinose 2 Slim, E
  • Effectieve verlichting van Rhinitis en hooikoorts. 
  • Werkt met behulp van rood licht en infrarood lichttherapie 
  • Kan naast medicatie worden gebruikt. 
  • Compact, draadloos en lichtgwicht. 
  • Verwisselbare beschermhoesjes voor neusapplicator t.b.v. gebruik door meerdere personen.
  • Geen indicatie van bijwerkingen.
  • Lege batterij weergave
  • Medisch gecertificeerd product.
  • Bevat : 1x anti-allergie apparaat, 2x beschermhoesjes voor neusstuk, 4x CR2032 batterijen, 1x gebruiksaanwijzing.