Hulp tegen huisstofmijtallergie
met korting via uw zorgverzekeraar

U hebt niets in uw winkelwagen.

Sanamedi Gold Matrashoes 180x210x30cm

Uitzoomen
Inzoomen

Sanamedi Gold Matrashoes 180x210x30cm

Normale prijs: € 185,00

Uw korting: Bereken uw korting

Uw prijs: € 185,00

De matrashoes in de afmeting 180x210x30 cm van Sanamedi Gold is een zeer goede hoes die uitstekend vocht en warmte doorlaat. Uiteraard wordt de huisstofmijt en allergeen stof tegengehouden. Het materiaal voelt lekker zacht aan en verschuift niet. Dit high tech textielvezel is niet geplastificeerd of gecoat, ook zijn er geen chemische middelen aan toegevoegd (hypo-allergeen).

De matrashoes sluit de matras geheel af, met de rits wordt de matras ingepakt, achter de rits loopt nog een extra lap allergeendichte stof zodat er ook langs de rits geen huisstofmijt en allergeenstof kan passeren. Nadat u de allergeendichte matrashoes erom heeft gedaan kunt u uw molton en/of hoeslaken eroverheen doen. Uw eigen molton en/of hoeslaken dient u wekelijks te wassen op minimaal 60 graden.

 

  • De allergeendichte hoes hoeft enkel om hygiënische redenen 1-2 maal per jaar gewassen te worden.
  • Wasbaar 60 graden, de hoes is zo weer droog en kan nog dezelfde dag weer op bed.
  • Mag in de wasdroger op lage temperatuur gedroogd worden. (met gesloten rits).
  • Goedgekeurd CE, TUV ,OKO test en Sanamedi .
  • Garantie 12 jaar op werking en allergeendichtheid.
  • Levertijd : voorraad.

Speciaal op maat gemaakte matrashoezen : We kunnen elke maat voor u op maat laten maken, bijvoorbeeld voor top-matrasdek, waterbedden en afwijkende maat matrassen, Stuurt u ons even een e-mail met de maat en we sturen u een prijsopgave terug. De levertijd van speciale maten is ongeveer 2-4 weken.

Advies:

  Als uw matras ouder is dan 6 maanden, adviseren wij om deze voor te behandelen met de neemboom-olie spray. Daarna het matras voorzien van een allergeendichte matrashoes.

  Wij adviseren om de Allergeen Spray en/of Allergeen Protect 3D molton te gebruiken, dit zorgt er voor dat allergeenstof op de oppervlakte van het matras, kussen en dekbed continu verwijderd wordt (zie bestrijding-Allergeen Spray en bedtextiel-allergeen protect 3D Molton).

Gebruik Sanamedi Protect wasmiddel, dit biologisch wasmiddel is al actief op 30 graden en verwijdert allergeenstof uit uw textiel. Deze werkzaamheid blijft na het wassen nog actief.

Op werkdagen vóór 15.00 besteld = de volgende dag in huis