IQAir Atem Car luchtreiniger

 • Filtert effectief 99% van de schadelijk stoffen uit de lucht zoals, ozon, bacterieën, virussen, pollen en roet.
 • Bescherm jezelf én jouw passagiers tegen deze schadelijke deeltjes in de lucht.
 • De ATEM Car filtert 20 keer per uur de hoeveelheid lucht in uw autointerieur.
Lees meer
Levertijd: Direct leverbaar
€449,00

2.446
Beoordeeld met een
9,4 door 2.446 klanten

2.446
Beoordeeld met een
9,4 door 2.446 klanten

Gegevens

IQAir ATEM Car: De ultieme luchtreiniger voor in de auto.

De Zwitserse fabrikant van hoogwaardige luchtreinigers IQAir heeft twee hoogwaardige zogenaamde "Personal Air Purifiers" ontwikkeld.

Voor gebruik thuis, op reis of op kantoor de ATEM Desk,

Voor gebruik in personen- of vrachtauto de ATEM Car.

De ATEM Car luchtreiniger wordt veilig gemonteerd op hoofdsteun van de voorstoel middels een crash tested adapter.

Dankzij deze hoge plaatsing wordt de gefilterde lucht zeer effectief door de bovenzijde van het interieur van uw auto verspreid, dus daar waar de bestuurder en passagiers hun lucht vandaan halen.

Dankzij het uitgekiende ontwerp, gebruik van hoogwaardige componenten en eersteklas Duits vakvakmanschap beschikt de ATEM Car over een aantal unieke eigenschappen:

Hyper HEPA Plus filter:

Dit zeer hoogwaardige filter is in staat om 99% van ultrafijne stofdeeltjes ≧ 0,3micron weg te filteren. Een speciaal gasfilter absorbeert daarnaast ook nog een range van geurtjes en chemicalieën. 

ID Chip:

Elke IQAir ATEM Car filter is voorzien van een unieke chip, welke de levenduur van de filter monitort, ter voorkoming van een te vroegtijdige vervanging van het filter. Bereikt het filter het einde van zijn levensduur, dan wordt u via de App, of door een licht- en geluidssignaal op de ATEM gewaarschuwd.

12-24V aansluiting: 

De stroomvoorziening geschiedt via een USB aansluiting, welke middels de bijgeleverde 12-24V steker in de auto gebruikt kan worden. Voor uw gemak is de lader voorzien van een tweede USB aansluiting voor bijvoorbeeld uw telefoon.

Automatische inschakeling:

De ATEM Car schakelt automatisch in na het aanzetten van het contact van uw auto.

Regelbare luchtsnelheid:

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit drie verschillende ventilatorsnelheden. Deze kunt u instellen via de App, of op de tiptoets van de ATEM Car.

Luchtstroom indicator:

Dankzij de elegante LED strip op de ATEM Car kunt u zien welke uitstroomsnelheid is geselecteerd. 

De Atem App:

IQAir heeft een specifieke App voor de ATEM Car ontwikkeld, voor zowel Apple iOS, Google Play als Android gebruikers. Deze App stelt u in staat om onder andere de resterende levensduur van het filter te controleren, de ventilatorsnelheid te regelen, LED verlichting en geluidssignalen af te stellen en het kinderslot in te stellen.

Crash tested bevestigingssteun:

De ATEM Car is eenvoudig te bevestigen op de bijgeleverde steun, welke op 99% van de hoofdsteunen past.  Eventueel kan hij ook bevestigd worden de veiligheidsgordel van een vrije zitplaats. De steun heeft uitgebreide crash testen ondergaan bij het Duitse ADAC.

Ontwerp:

Dankzij de elegante ronde vormgeving en de matzwarte lak, met zilverkleurige accenten, maakt dat de ATEM Car in elke autointerieur past.

Made in Germany:

Om zeker te zijn van een constant hoge productiekwaliteit, heeft IQAir besloten dit high tech apparaat te produceren in een nieuwe productiefaciliteit in Duitsland. De garantieperiode is 2 jaar.

Lees meer
Veelgestelde vragen
 • FAQ IQAir

 • IQAir luchtreinigers filteren wat andere luchtreinigers niet kunnen. Ultrafijne deeltjes die kleiner zijn dan 0,1 micron, vormen ongeveer 90% van alle deeltjes in de lucht en zijn in verband gebracht met hartaanvallen, beroertes, astma en zelfs kanker.
  IQAir's HyperHEPA-filtratie in de HealthPro-serie luchtreinigers is bewezen en gecertificeerd om 99,5% van deze kleinste deeltjes te filteren.

 • Ja zeker! IQAir luchtreinigers zijn ideaal voor mensen met astma en allergieën. Geen enkele andere luchtreiniger heeft meer erkenning gekregen voor zijn vermogen om allergenen te verminderen. Naast vele andere onderscheidingen ontving de HealthPro Plus luchtreiniger het prestigieuze keurmerk van PTPA (Parent Tested/Parent Approved) voor mensen met ernstige allergie- en astmaproblemen.

 • De HealthPro-serie is 32% stiller bij alle ventilatorsnelheden dankzij het "fan-in-center"-ontwerp dat de ventilatormotor tussen geluiddempende filters plaatst.
  Dubbelwandige behuizing vermindert geluidsoverdracht en rubberen ophangkussens isoleren motortrillingen, zodat je in alle rust kunt genieten van schone lucht.

 • IQAir gaat een essentiële stap verder dan alleen het maken van efficiëntieclaims door elk IQAir-systeem afzonderlijk te testen en te certificeren op daadwerkelijke luchttoevoer en daadwerkelijke filtratie-efficiëntie. De individuele testresultaten van elke IQAir worden vastgelegd op het met de hand ondertekende prestatiecertificaat dat bij het systeem wordt geleverd. Dat is jouw garantie dat elk IQAir-systeem voldoet aan (en in de meeste gevallen zelfs overtreft) de geadverteerde prestaties.

 • De IQAir Personal Health-serie biedt vier verschillende IQAir-modellen, elk met een aparte filtercombinatie voor specifieke luchthygiëneproblemen. Om het meest geschikte IQAir-model voor jouw specifieke vereisten te selecteren, is de belangrijkste vraag natuurlijk over welke luchtverontreinigende stoffen je jezelf het meest zorgen maakt:

  (a) verontreinigende deeltjes (bijv. allergenen, dieselroet, bacteriën, virussen, schimmelsporen, PM2.5, PM10)
  of
  (b) gasvormige verontreinigingen en geuren (bijv. formaldehyde, VOC's, ozon, stikstofoxiden, zwaveloxiden).
  - Als alleen (a) hierboven van belang is, dan is de HealthPro 100 ideaal.
  - Als de belangrijkste zorg (a) is en de secundaire zorg (b), dan wordt de HealthPro 150 aanbevolen.
  - Als er evenveel zorg is voor (a) en (b), moet de HealthPro 250 worden overwogen.
  - Als de belangrijkste zorg (b) is en de secundaire zorg (a), dan moet de GC MultiGas worden gekozen.
  - Als alleen (b) hierboven van belang is, dan is ook de GC MultiGas het aanbevolen model.