Pocketvering matrassen anti-allergie

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

3 producten

3 producten

2.460
Beoordeeld met een
9,4 door 2.460 klanten

Veelgestelde vragen
 • FAQ Pocketvering

 • De kern van het matras bestaat uit zogeheten "pockets" die verpakt zijn in stalen veren

 • Een pocketveringmatras zorgt voor meer ventilatie dan een schuimmatras. Dit kan erg handig zijn wanneer je veel transpireert of wanneer je het snel warm hebt.

 • Een pocketveringmatras gaat gemiddeld 8 jaar mee. Al onze pocketveringmatrassen hebben thermisch geharde veren waardoor ze extra lang mee gaan.
  Uiteraard is de levensduur afhankelijk van verschillende factoren zoals gebruik, onderhoud en de hoeveelheid vocht die het matras elke nacht te verduren heeft.

  Naast bovengenoemde punten is lichaamsgewicht ook belangrijk. Een matras slijt sneller als er meer gewicht op drukt. Het is daarom van belang de juiste keuze te maken in de hardheid van het matras. Wij hebben hierin twee keuze's. De standaard hardheid is geschikt voor mensen tot en met 95 kilogram. De Firm hardheid is geschikt voor mensen tot en met 115 kilogram.

 • De standaard hardheid is geschikt voor mensen tot en met 95 kilogram. De Firm hardheid is geschikt voor mensen tot en met 115 kilogram.

 • Onze pocketveringmatrassen hebben verschillende aantallen veren. Het gaat hier om het aantal veren per vierkante meter.
  In het algemeen geldt dat hoe hoger het aantal veren per vierkante meter, hoe steviger het matras en des te meer het lichaamsgewicht wordt verdeeld.

 • Onze pocketvering matrassen zijn geschikt voor alle vlakke en verstelbare bedbodems.
  Bij lattenbodems is het belangrijk dat de afstand tussen de houten latten niet te groot is. Liever niet meer dan 4 tot 5 centimer.

We hebben 3 soorten pocketvering matrassen in onze collectie:

 1. Cellflex pocketvering matras met 3cm Cellflex koudschuim HR45 afdekking beide zijden matras, +/- 21 cm hoog. 
 2. De Luxe pocketvering matras met 3cm luxe Pantera koudschuim afdekking aan beide zijden matras, +/- 21cm hoog. 
 3. Superior pocketvering matras met 4cm Luxe Pantera schuim aan beide zijden matras, +/- 24cm hoog. 

 

Al onze pocketvering matrassen hebben thermisch geharde veren voor een zeer lange levensduur,.

We maken gebruik van 7 comfort zones zodat uw lichaam optimaal wordt ondersteund. Hiervoor verwerken we ongeveer 300 of 530 (Superior) pocketveren per m2.

De matrassen zijn voorzien van een huisstofmijt en allergeen stof dicht matrastijk welke deelbaar is en hierdoor makkelijk te wassen indien nodig.

Matrassen zijn geschikt voor alle vlakke en verstelbare bedbodems, bij lattenbodems is het belangrijk dat de afstand tussen de houten latten niet te groot is, liever niet meer dan 4-5 cm.

Dit om de matras overal een goede steun en tegendruk te kunnen geven.