Filteren

Dekbedden allergeendicht

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Totaalassortiment anti allergie dekbedden

Het dekbedden assortiment varieert in afmetingen: 1-persoons, 2-persoons (tot 260 x 220) en samenstelling. 

Onze anti allergie dekbedden zijn gevuld met dons, wildzijde, Cocoon (super zachte synthetische vlokken) of Microloft. Elk dekbed is allergeendicht en huisstofmijt dicht en vrij van allergenen. 

Let goed op de afmetingen van de dekbedden, zodat deze bij de afmeting van uw bed past. Als u de afmeting van uw bed weet, dan tel daar in de breedte ongeveer 60 centimeter bij en u hebt de afmeting van het juiste dekbed.

Dekbedden voor elk seizoen

Onze anti allergie dekbedden zijn verkrijgbaar voor elk seizoen van het jaar. In de zomer wilt u wellicht een licht gevoerd dekbed voor de warmte, terwijl u in het najaar een dik gevoerd dekbed heerlijk vindt. Wilt u een echt winterdekbed? gebruik dan verbinding knoopjes voor het maken van een 4-seizoenen dekbed. Heel eenvoudig!

Welk dekbed bij allergie?

Een dekbed gevuld met minimaal 90% dons geeft voor mensen gunstige warmte- en klimaat verhoudingen (snellere opwarming tijdens het slapen, snellere vochtafvoer tijdens het luchten). Uiteraard weet u zelf wat u fijn vindt. Kunt u dons minder goed verdragen? Dan kiest u voor een synthetische vulling. 

Maak uw nachtrust compleet met anti allergie matrashoezen of kussenhoezen. Wilt u hierover advies? Bel ons dan gerust via 073 - 61 27 031.