Dekbedden anti-allergie

Dekbedden voor elk seizoen

Onze dekbedden zijn verkrijgbaar voor elk seizoen van het jaar. Alle dekbedden bij Allergiezorg zijn volledig huisstofmijt dicht, allergeenstof dicht en hypo allergeen. Bij Allergiezorg koop je zowel synthetische als natuurlijke dekbedden. De dekbedden zijn gevuld met Microloft, Bamboe of Cocoon. Bekijk eens de eenpersoons of tweepersoons dekbedden!

Lees meer

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren

2.497
Beoordeeld met een
9,4 door 2.497 klanten

Totaalassortiment anti allergie dekbedden

Onze anti allergie dekbedden zijn gevuld met Microloft, Bamboe, Wildzijde, Cocoon (super zachte kunstvezel pluisjes). Als enige zijn onze dekbedden huisstofmijt en allergeenstof dicht ! 

Dekbedden voor elk seizoen

Onze dekbedden zijn verkrijgbaar voor elk seizoen van het jaar. In de zomer wilt u wellicht een licht gevoerd dekbed voor de warmte, terwijl u in het najaar een dik gevoerd dekbed heerlijk vindt. Wilt u een echt winterdekbed? gebruik dan verbinding knoopjes voor het maken van een 4-seizoenen dekbed. Heel eenvoudig!

  • Warmteklasse 4 = zomer
  • Warmteklasse 3 = medium herfst/voorjaar
  • Warmteklasse 1 = winter (4 + 3 warmteklasse)

Welk dekbed kies ik?

Het Comforelle dekbed is gevuld met Microloft, dit is een fijn en makkelijk te wassen dekbed, het voelt een beetje als een wollen dekbed.

Het Bamboe dekbed is iets zwaarder qua vulling maar van 100% natuurlijke materialen gemaakt en heeft een zeer hoog vocht opname vermogen. Het schoonst geproduceerde dekbed in onze collectie. Voelt als een zacht "wol-achtig" dekbed.

Het Cocoon dekbed is super licht, bijna niet te onderscheiden van een echt donzen dekbed maar dan zonder de nadelen van dons, veel mensen zijn gevoeling voor de eiwitten uit dons en zijn ook gevoelig voor katten/honden haren e.d.

Het Tussah Wildzijde dekbed is gelijkwaardig aan het Bamboe dekbed maar nog koeler voor mensen die het snel warm hebben.

Maak uw nachtrust compleet met allergeendichte matrashoezen of kussenhoezen. Wilt u hierover advies? Bel ons dan gerust via 073 - 61 27 031.