Filteren

Gold dekbedhoes anti-allergie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Allergeendichte dekbedhoezen

Bent u allergisch voor huisstofmijt of andere allergenen? Dan is het hebben van een anti allergie dekbedhoes geen overbodige luxe. Door de speciale weving en chirurgische kwaliteit van de stof worden de mijten en allergene stoffen tegengehouden waardoor allergische reacties afnemen. Dat komt uw nachtrust ten goede. Onze producten zijn getest en gecertificeerd door TÜV en OEKO-test.

Diverse afmetingen

In ons assortiment hebben we een grote matenrange. We maken onderscheid in hoezen voor baby’s en peuters, voor een 1-persoons dekbed en voor een 2-persoons dekbed. De maten beginnen al bij 100 x 140 cm tot aan 260 x 220 cm. Alle maten daar tussenin hebben wij. Voor elke afmeting dekbed kunt u bij Allergiezorg terecht.

Hoogste kwaliteit

Met onze jarenlange kennis weten we wat zorgt voor de juiste nachtrust. Daarom zijn onze hoezen ook voorzien van high-tech textielvezels met een hoogs vochttransport. De producten ademen uitstekend en zijn hypo-allergeen. Meer voordelen zijn:

  • Dankzij een extra lap allergeendichte stof achter de rits wordt het dekbed geheel afgesloten. 
  • Bescherming tegen huisstofmijt, allergeen stof en bedwantsen (bedbugs).
  • Goedgekeurd door TÜV Höhenstein en OEKO-test. 
  • 12 jaar garantie op allergeen stof dichtheid materiaal.

Verschil tussen dekbedhoes en dekbedovertrek

In veel gevallen wordt een anti allergie dekbedhoes vergeleken met een anti allergie dekbedovertrek. Dat zijn niet dezelfde producten. De hoes is geschikt om over het dekbed te doen via een makkelijke ritssluiting. Daaroverheen komt het eigen katoenen dekbedovertrek. U kunt de dekbedhoes zien als een beschermingslaag tegen huisstofmijt. Er staat bijvoorbeeld ook geen motief of opdruk op onze hoezen. Uw eigen katoenen dekbedovertrekken zijn hier vaak wel mee voorzien. 

Heeft u ook gedacht aan een complete sanering?

Maak uw nachtrust compleet met allergeendichte matrashoezen of kussenhoezen. Wilt u hierover advies? Bel ons dan gerust via 073 - 61 27 031.