Filteren

Kussens allergeendicht

Allergeendichte kussens

Een allergeen dicht kussen is onmisbaar voor mensen die huisstofmijt allergie hebben. Doordat de kussens allergeendicht en huisstofmijtdicht zijn hebben huisstofmijten geen kans om binnen te dringen in het kussen. De speciale tijk van de allergeendichte kussens is zo fijn van structuur dat beestjes er niet doorheen kunnen.

Naast het verkleinen van de kans op allergische reacties, biedt een allergeendichte kussen het voordeel dat u naast dit kussen niet nog een allergeendichte hoes hoeft aan te schaffen. De allergeendichte hoofdkussens zijn allen voorzien van een ritssluiting, zodat u de vulling kan varieren.

Varianten anti allergie kussens

Allergiezorg heeft in het assortiment een drietal type allergeendicht kussens. Kies uit drie varianten van het merk Sanamedi Gold:

  • Comforelle kussens
  • Cocoon kussens
  • Goeling kussen
  • Sierkussens

Alle allergeendichte kussens zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Geniet van uw verdiende rust en slaap comfortabel met de allergeendichte kussens van Sanamedi.

Afmetingen allergeendichte kussens

Allergiezorg biedt kussen in meerdere maten. Dit kunnen vierkante kussens zijn vanaf 40 x 40 cm tot aan slaapkussens van 60 x 70 cm. Ook de standaard kussenmaat voor België, 60 x 60 cm hebben we standaard op voorraad. 

Sierkussens en hoofdkussens

Het assortiment bestaat uit zowel allergeendichte sierkussens als hoofdkussens. Zelfs een Goeiling slaapmaatje hebben we opgenomen in het assortiment ter ondersteuning van de ruggenwervels en verbeterde lighouding. Bij elk kussen wordt geadviseerd om ook een kussenhoes of kussensloop te gebruiken. 

Kussens met korting

Koop allergeendichte kussens direct met korting van uw zorgverzekeraar bij Allergiezorg. Bestel in de webshop, bereken uw korting en wij verrekenen direct uw korting voor uw allergeendicht kussen. U hoeft hiervoor niets te doen. Het kortingspercentage van de allergeendichte kussens is afhankelijk van uw verzekeraar.