Hoofdkussens anti-allergie

Slaap lekker met een allergeendicht hoofdkussen

Een allergeenstof dicht hoofdkussen is onmisbaar voor mensen die huisstofmijt allergie hebben. De speciale tijk van deze allergeenstofdichte kussens zijn zo fijn van structuur dat beestjes er niet doorheen kunnen. Een allergeendicht hoofdkussen geeft het voordeel dat je naast dit kussen geen extra allergeenstof dichte hoes meer nodig hebt!

Lees meer

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren

2.460
Beoordeeld met een
9,4 door 2.460 klanten

Allergeendichte kussens

Een allergeen stof dicht kussen is onmisbaar voor mensen die huisstofmijt allergie hebben. Doordat de kussens allergeen stof dicht en huisstofmijt dicht zijn hebben huisstofmijten geen kans om binnen te dringen in het kussen. De speciale tijk van de allergeen stof dichte kussens is zo fijn van structuur dat beestjes er niet doorheen kunnen.

Naast het verkleinen van de kans op allergische reacties, biedt een allergeendichte kussen het voordeel dat u naast dit kussen niet nog een allergeen stof dichte hoes hoeft aan te schaffen. De allergeen stof dichte hoofdkussens zijn allen voorzien van een ritssluiting, zodat u de vulling kan varieren.

Als enige in Nederland en België maken we hoofdkussens welke de hoogste bescherming bieden tegen huisstofmijt allergie. Al onze kussens zijn huisstofmijt en allergeen stof dicht.

Heel veel winkels verkopen anti-allergie en anti-huisstofmijt kussen aan. Dit zijn kussens die synthetisch zijn en gewassen kunnen worden. Dit dient u dan ook wekelijks te doen op minimaal 60 graden om enige bescherming te hebben tegen de huisstofmijt. Anders is het hoofdkussen zo weer bevuild met huisstofmijt en allergeenstof waardoor uw klachten erger worden terwijl u dacht een anti-allergie hoofdkussen te hebben gekocht.

Varianten anti allergie kussens

Allergiezorg heeft een groot aantal verschillende huisstofmijt- en allergeen stof dichte kussens.

  • Comforelle kussens (vulling en tijk synthetisch, Sensofill active bolltejes, kussen zelf bij te vullen)
  • Cocoon kussens (tijk biologisch katoen, vulling Cocoon synthetisch, kussen zelf bij te vullen)
  • Cocoon 3-kamer kussens (tijk biologisch katoen, vulling Cocoon synthetisch, kussen zelf bij te vullen, stevige binnenkern, ideaal voor zijslapers
  • Goeling kussen (tijk en vulling synthetisch, vulling zelf bij te vullen)
  • Sierkussens (tijk en vulling synthetisch, vulling zelf bij te vullen)

Alle allergeen stof dichte kussens zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Geniet van uw verdiende rust en slaap comfortabel met de allergeendichte kussens van Sanamedi.

Afmetingen allergeendichte kussens

Allergiezorg biedt kussens in meerdere maten. Dit kunnen vierkante kussens zijn vanaf 40 x 40 cm tot aan slaapkussens van 60x70cm.

Ook de standaard kussenmaat voor België, 60x60cm hebben we standaard op voorraad. 

Sierkussens en hoofdkussens

Het assortiment bestaat uit zowel allergeendichte sierkussens als hoofdkussens. Zelfs een Goeiling slaapmaatje hebben we opgenomen in het assortiment ter ondersteuning van de ruggenwervels en verbeterde lighouding. Over deze kussens doet u weer uw eigen katoenen beddengoed. We hebben ook speciaal bedtextiel zonder chemische behandelingen geproduceerd, zie hier "speciaal bedtextiel".

Kussens met korting

Koop allergeendichte kussens direct met korting van uw zorgverzekeraar bij Allergiezorg. Bestel in de webshop, bereken uw korting en wij verrekenen direct uw korting voor uw allergeendicht kussen. U hoeft hiervoor niets te doen.