Filteren

Kussens allergeendicht

Anti allergie kussens

Een anti allergie kussen is onmisbaar voor mensen die huisstofmijt allergie hebben. Doordat de kussens allergeendicht en huisstofmijtdicht zijn hebben huisstofmijt, bacteriën en schimmels geen kans om binnen te dringen in het kussen. De speciale tijk van de anti allergie kussens is zo fijn van structuur dat beestjes er niet doorheen kunnen.

Naast het verkleinen van de kans op allergische reacties, biedt een anti allergie kussen het voordeel dat u naast dit kussen niet nog een allergeendichte hoes hoeft aan te schaffen. De anti allergie hoofdkussens zijn allen voorzien van een ritssluiting, zodat u het kussen kunt wassen.

Varianten anti allergie kussens

Allergiezorg heeft in het assortiment een drietal type anti allergie kussens. Kies uit drie varianten van het merk Sanamedi Gold:

  • Comforel synthetische kussens
  • Dons kussens
  • Cocoon synthetische kussens

Alle anti allergie kussens zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Geniet van uw verdiende rust en slaap comfortabel met de anti allergie kussens van Sanamedi.

Afmetingen anti allergie kussens

Allergiezorg biedt kussen in meerdere maten. Dit kunnen vierkante kussens zijn vanaf 40 x 40 cm tot aan slaapkussens van 60 x 70 cm. Ook de standaard kussenmaat voor België, 60 x 60 cm hebben we standaard op voorraad. 

Sierkussens en hoofdkussens

Het assortiment bestaat uit zowel anti allergische sierkussens als hoofdkussens. Zelfs een Goeiling slaapmaatje hebben we opgenomen in het assortiment ter ondersteuning van de ruggenwervels en verbeterde lighouding. Bij elk kussen wordt geadviseerd om ook een kussenhoes of kussensloop te gebruiken. 

Kussens met korting

Koop anti allergie kussens direct met korting van uw zorgverzekeraar bij Allergiezorg. Bestel in de webshop, bereken uw korting en wij verrekenen direct uw korting voor uw anti allergie kussen. U hoeft hiervoor niets te doen. Het kortingspercentage van de anti allergie kussens is afhankelijk van uw verzekeraar.