Filteren

Reissets

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Allergievrij op reis

Het kan erg vervelend zijn om tijdens uw vakantie of weekendje weg last te hebben van huisstofmijtallergie. Allergiezorg heeft hiervoor speciale reissets of slaapzakken om uw slaapplaats tijdelijk allergeen-vrij te houden. Het aanschaffen van de reisset is ook ideaal voor logees met een huisstofmijt allergie. Met een allergeendicht hoeslaken en kussensloop kan u logé genieten van een goede nachtrust.

Allergeendichte reisset van Allergiezorg

De reisset van Allergiezorg bestaat uit een hoeslaken en een kussensloop om uw kussen en matras te beschermen tegen allergenen. Het hoeslaken heeft een afmeting van 100x210x25 cm of 200x210x25 met grote kussenslopen van 80x80 cm. De set is te gebruiken voor een 1 of 2 persoonsbed, afhankelijk van de afmeting die u kiest. U kunt deze set eenvoudig gebruiken op uw vakantieadres of logeerlocatie en op deze manier een goede nachtrust beleven.

Luxe allergeendichte reisset

Naast de ‘gewone’ reisset, is het mogelijk om een luxe reisset aan te schaffen bij Allergiezorg. De bovenzijde van de hoeslakens en kussenslopen in deze set is gemaakt van 100% Lyocell. Lyocell is een erg zacht, satijnachtig materiaal en neemt 50% meer vocht op dan een katoenen laken. Verder is de onderzijde van het laken waterproof en ademend. De reisset weegt slechts 800 gram en dient gewassen te worden op 60 graden.