Wasmiddel speciaal

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

2 producten

2 producten

2.446
Beoordeeld met een
9,4 door 2.446 klanten

Veelgestelde vragen

 • FAQ wasmiddel

 • Sanamedi Protect Wasmiddel is al actief op een lage temperatuur vanaf 30 graden en is geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huisstofmijt. 
  PreventPure is volledig vrij van enzymen, kleur en parfum waardoor dit wasmiddel geschikt is voor mensen die zeer gevoelig zijn voor deze bestanddelen.

 • Ben je opzoek naar een wasmiddel dat je helpt met het verwijderen van allergenen omdat je allergisch bent voor huisstofmijt? Kies dan Sanamedi Protect Wasmiddel.

  Prevent Pure is geschikt voor mensen die heel gevoelig zijn voor reguliere bestanddelen in wasmiddelen en niet goed kunnen tegen geuren en parfum.

 • Als je gevoelig bent voor parfums en geuren adviseren wij het wasmiddel van Prevent Pure.
  Dit wasmiddel is gemaakt voor mensen met een gevoeligheid voor parfum en geuren.

 • Dit raden wij af. Wasverzachter bevat vaak vettige bestanddelen waaraan allergenen en ultrafijnstof makkelijk blijven hechten.

 • Als je een allergie hebt zoals een huistofmijtallergie of een wasmiddelallergie, gebruik dan een wasmiddel dat geen allergie veroorzakende stoffen bevat.
  Bovendien mag het geen poeder zijn omdat anders resten van het wasmiddel in het textiel achterblijven en daar ondanks allergeendicht bedtextiel de allergenenbelasting kunnen behouden.

 • Sanamedi Protect Wasmiddel gaat gemiddeld 50 wasbeurten mee. Dit kan oplopen tot 100 wasbeurten afhankelijk van de hoeveelheid die wordt gebruikt.

  Het Prevent Pure wasmiddel van Allcon gaat ongeveer 30 wasbeurten mee.

Ben je allergisch voor parfum of heb je een gevoelige, zelfs geïrriteerde huid? Dan is het raadzaam om speciaal wasmiddel te gebruiken. Door te wassen met Sanamedi Protect of Prevent Pure wasmiddel zorg je voor een rustige huid. Hieronder staat meer informatie over de twee wasmiddelen.

Sanamedi Protect Wasmiddel - Anti Allergie

Sanamedi is een super geconcentreerd probiotisch wasmiddel voor de witte en bonte was. Het is een anti allergeen wasmiddel. Het wasmiddel verwijdert allergenen door de inzet van prebotioca en probiotica. Deze goede stoffen zorgen voor een extra reinigende werking en blijvende geurbestrijding.

Prevent Wasmiddel

Prevent is een wasmiddel speciaal voor mensen die niet tegen parfums en enzymen kunnen. Dit wasmiddel is volledig vrij van geuren en parfum.

 

Hoe kom ik erachter of ik allergisch ben voor wasmiddel?

De werkzame stoffen in wasmiddel blijven achter in de schone was. Zodra dit in contact komt met jouw huid kun je hier op reageren. Vaak krijg je huidirritatie met jeukende uitslag. Het is raadzaam om het wasmiddel een paar weken niet te gebruiken om te bevestigen dat je hier op reageert.

Welk wasmiddel is aan te raden bij allergie?

Als je erg allergisch reageert om wasmiddel is het raadzaam om een wasmiddel te proberen zonder extreme toevoegingen van parfum en enzymen.