Bestrijding huisstofmijt

Duurzame bestrijding van huisstofmijt en allergenen

Begin met het behandelen van de huisstofmijt en allergenen met de middelen van Sanamedi Protect en merk het verschil! Zeer belangrijk voor alle stofferingen in huis waar ook huisstofmijten in zitten maar niet zo makkelijk gewassen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan jouw tapijt, bank en matras! Kijk eens naar onze populaire Neemboom Spray of Wasmiddelen.

 

Lees meer

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren

2.460
Beoordeeld met een
9,4 door 2.460 klanten

Veelgestelde vragen
  • Veelgestelde vragen bestrijding

  • Voor producten die wat lastiger te saneren zijn is het belangrijk dat deze goed aangepakt worden. Denk hierbij aan een stoffen bank, vloerkleden, tapijt of andere gestoffeerde meubelen.

    Het is belangrijk dat ook deze meubelen goed worden meebehandeld omdat dit een grote bron van huisstofmijt kan zijn.

Bestrijding allergie huisstofmijt en allergenen met onze middelen:

Neemboom Spray :

Neemboom Spray zorgt tot een jaar lang voor een natuurlijke behandeling tegen de huisstofmijt. Neemboom  Spray is een geconcentreerde formule van actieve- en natuurlijke ingredienten gebaseerd op het neemolie extract, dit wordt gewonnen uit zaden van de indiase Neem-boom.
 
Neemboom-Spray zorgt ervoor dat de huisstofmijt niet meer groeit, ontwikkelt en zich voortplant. Neemboom Spray is enkel werkzaam tegen insecten zoals de huisstofmijt en is totaal ongevaarlijk voor mens en dier.

Toe te passen op matrassen, tapijt, gestoffeerde meubelen e.d.

Allergeen Spray :

Allergeen Spray verwijdert allergenen door de inzet van probiotica. Deze goede bacterieen verwijderen allergenen op een 100% natuurlijke manier. 

Sanamedi Protect Wasmiddel :

Het wasmiddel is actief tussen 30-60 graden. De probiotica zorgt ervoor extra reinigende werking en blijvende werking, zelfs na het wassen blijft deze werkzaamheid actief tegen allergenen. Hierdoor worden alle allergenen in uw was op een 100% natuurlijke wijze verwijdert.