Allergeen Spray anti-allergeen

Duurzame bestrijding van allergenen

De sprays verwijderen allergenen door pre- en probiotica (synbiotica) in te zetten. Deze goede bacterieën verwijderen allergenen op een 100% natuurlijke wijze uit de omgeving waarin je verblijft. De sprays zorgen voor een gezond en stabiel microbioom op alle oppervlakken waar het via producten wordt toegepast. Een goed microbioom is van groot belang in de algemene gezondheid en helpt mee om het risico op infecties en allergieën te verlagen.

Lees meer

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

2 producten

2 producten

4.168
Beoordeeld met een
9,2 door 4.168 klanten

Veelgestelde vragen
  • FAQ allergeenspray

  • De Allergeen Spray is bedoeld voor het verwijderen van allergenen in alles wat u niet makkelijk kunt wassen. Denk hierbij aan tapijten, gordijnen, gestoffeerde stoelen en banken. Dit omvat alles wat je niet kunt wassen, maar waar wel allergenen in terechtkomen.

  • Het verschil tussen beide sprays zit in de werkingsduur van het product. Beide sprays verwijderen allergenen, maar de Allergeen Spray PLUS doet dit voor een langere tijd door toevoeging van microcapsules. Deze microcapsules zorgen voor een vertraagde afgifte van de werkzame stoffen waardoor tot drie maanden werkzaam is.

  • De werkzame stoffen in de Allergeen Spray zijn prebiotica en probiotica. Dit zijn gezonde bacteriën en kunnen geen schade aanrichten aan materialen. Het product is 100% natuurlijk.

  • De Spray is totaal ongevaarlijk voor zowel mens als dier. Beide sprays bevatten 100% natuurlijke stoffen en zijn daarom niet gevaarlijk. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Allergeen Spray verwijdert allergenen op een 100 % natuurlijke manier door probiotica in te zetten. De probiotica verwijdert allergenen uit jouw omgeving.

Te behandelen : allergeendichte hoezen, matras(sen), dekbedden en kussens, gordijnen, tapijt, gestoffeerde stoelen en banken.

Verschil beide Allergeen Sprays

  • Allergeen Spray 200 ml. : voor snelle en intensieve reiniging.
  • Allergeen Spray PLUS 200 ml. : voor snelle, intensieve en langdurige reiniging.

LET OP : Matrassen, dekbedden en kussens altijd eerst voorzien van allergeendichte hoezen.

Klik hier voor : extra uitleg toepassing Neemboom- en Allergeen Spray.

SPF logo    Probiotica