Allergeen Spray 200 ml.

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

1 product

1 product

2.417
Beoordeeld met een
9,3 door 2.417 klanten

Veelgestelde vragen
  • FAQ allergeenspray

  • De Allergeen Spray is bedoeld voor het verwijderen van allergenen in alles wat u niet makkelijk kunt wassen. Denk hierbij aan tapijten, gordijnen, gestoffeerde stoelen en banken. Dit omvat alles wat je niet kunt wassen, maar waar wel allergenen in terechtkomen.

  • Het verschil tussen beide sprays zit in de werkingsduur van het product. Beide sprays verwijderen allergenen, maar de Allergeen Spray PLUS doet dit voor een langere tijd door toevoeging van microcapsules. Deze microcapsules zorgen voor een vertraagde afgifte van de werkzame stoffen waardoor tot drie maanden werkzaam is.

  • De werkzame stoffen in de Allergeen Spray zijn prebiotica en probiotica. Dit zijn gezonde bacteriën en kunnen geen schade aanrichten aan materialen. Het product is 100% natuurlijk.

  • De Spray is totaal ongevaarlijk voor zowel mens als dier. Beide sprays bevatten 100% natuurlijke stoffen en zijn daarom niet gevaarlijk. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Allergeen Spray verwijdert allergenen op een 100 % natuurlijke manier door probiotica in te zetten. De probiotica verwijdert allergenen uit uw omgeving waar u verblijft.

Te behandelen : matras(sen), dekbedden en kussens, gordijnen, tapijt, gestoffeerde stoelen en banken.

Ook ideaal voor als u op vakantie gaat en daar uw verblijf hygienisch en schoon wilt maken van allergenen en bacterieen.

LET OP : Matrassen, dekbedden en kussens altijd eerst voorzien van allergeendichte hoezen.

Klik hier voor : extra uitleg toepassing Neemboom- en Allergeen Spray.