Filteren

Neemboom Spray anti-huisstofmijt

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Anti huisstofmijt spray

Anti huisstofmijt spray is een uitstekend middel om er voor te zorgen dat allergische reacties voor huisstofmijt beperkt blijven. Huisstofmijt is een insect dat leeft in stofdeeltjes in vochtige en warme omstandigheden. Omdat het onmogelijk is om huisstofmijt compleet te vermijden, is juist het verkleinen van kansen op allergische reacties aan te raden. Naast allergeendichte hoezen is een anti huisstofmijt spray een effectieve en milieuvriendelijke oplossing.

Sanamedi Anti huisstofmijt Spray

Allergiezorg biedt met de Sanamedi Anti Huisstofmijt Spray een natuurlijke manier om huisstofmijt een halt toe te roepen. Met de anti huisstofmijt spray groeit en ontwikkelt huisstofmijt zich niet meer. Tevens wordt voorkomen dat de beestjes zich voortplanten. De spray is totaal ongevaarlijk voor mens en dier.

Voor de aanschaf van anti huisstofmijt spray kunt u bij Allergiezorg kiezen uit een van de producten van Sanamedi, variërend van 100ml tot en met 1000ml. Allergiezorg heeft tevens afspraken met diverse zorgverzekeraars, waardoor eventuele kortingen direct kunnen worden verrekend.

Hoe werkt de anti huisstofmijt spray?

Voor een optimale preventie van allergische reacties volgt u onderstaande stappen:

  • Stap 1: Verwijder zoveel mogelijk stofdeeltjes van het oppervlak die u wilt behandelen.
  • Stap 2: Verspreid de anti huisstofmijt spray via de verstuiver gelijkmatig over het oppervlak.
  • Stap 3: Laat het oppervlak drogen. Herhaal deze procedure na 3-4 weken voor het juiste resultaat.
  • Daarna 1x per jaar herhalen.