Huisstofmijt Spray anti-huisstofmijt

Duurzame bestrijding van huisstofmijt

De Huisstofmijt Spray is een uitstekend middel om er voor te zorgen dat allergische reacties voor huisstofmijt beperkt blijven. Huisstofmijt is een insect dat leeft in vochtige en warme omstandigheden. Omdat het onmogelijk is om huisstofmijt compleet te vermijden, is het verkleinen van kansen op allergische reacties aan te raden. Naast allergeendichte hoezen is een anti huisstofmijt spray een effectieve en milieuvriendelijke oplossing.

Lees meer

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

3 producten

3 producten

2.497
Beoordeeld met een
9,4 door 2.497 klanten

Veelgestelde vragen
 • FAQ neemboom

 • De Huisstofmijt Spray gebruik je om de verspreiding van huisstofmijt tegen te gaan. De Huisstofmijt Spray bevat neemolie extract dat er voor zorgt dat de huisstofmijt niet meer kan groeien en voortplanten wanneer zij met dit extract in aanmerking komen.
  De Huisstofmijt Spray breng je aan op matrassen, dekbedden en kussens maar ook op gestoffeerde meubelen zoals banken en stoelen.

 • De Huisstofmijt Spray is totaal ongevaarlijk voor zowel mens als dier.
  De Huisstofmijt Spray is gemaakt van natuurlijke ingredienten en zijn niet giftig.

 • De werkzame stof in Huisstofmijt Spray is het neemboomolie extract. Dit extract is afkomstig van de Indiase neemboom.
  De stoffen zijn ongevaarlijk voor mens en dier en tasten geen oppervlakten aan. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

 • Hoe veel Neemboom Spray je nodig hebt is afhankelijk van het totaal oppervlak wat je wil gaan behandelen.
  Per vierkante meter is ongeveer 20 milliliter Neemboom Spray nodig.

 • Als je jouw klachten als gevolg van een huisstofmijtallergie wil verminderen is de basis altijd allergeendicht materiaal. Met de huisstofmijt spray zorgen we ervoor dat het beestje weggaat, maar zal het bed nog steeds vol zitten met zijn uitwerpselen.
  In de basis is het dus noodzakelijk om altijd te werken met allergeendicht materiaal in de vorm van een hoezenset of kant en klare hoofdkussens en dekbedden die al van zichzelf allergeendicht zijn.

Sanamedi Anti Huisstofmijt Spray

Allergiezorg biedt met de Sanamedi Anti Huisstofmijt Spray een natuurlijke manier om huisstofmijt een halt toe te roepen. Met de anti huisstofmijt spray groeit en ontwikkelt huisstofmijt zich niet meer. Tevens wordt voorkomen dat de beestjes zich voortplanten. De spray is totaal ongevaarlijk voor mens en dier.

Voor de aanschaf van anti huisstofmijt spray kunt u bij Allergiezorg kiezen uit een van de producten van Sanamedi, variërend van 100ml tot en met 1000ml. Allergiezorg heeft tevens afspraken met diverse zorgverzekeraars, waardoor eventuele kortingen direct kunnen worden verrekend.

Hoe werkt de anti huisstofmijt spray?

Voor een optimale preventie van allergische reacties volgt u onderstaande stappen:

 • Stap 1: Verwijder zoveel mogelijk stofdeeltjes van het oppervlak die u wilt behandelen.
 • Stap 2: Verspreid de anti huisstofmijt spray via de verstuiver gelijkmatig over het oppervlak.
 • Stap 3: Laat het oppervlak drogen. Herhaal deze procedure na 3-4 weken voor het juiste resultaat.
 • Daarna 1x per half jaar herhalen.