Wasmiddel speciaal

Wasmiddelen voor allergieën

Op zoek naar een wasmiddel tegen allergie? Bescherm uw gevoelige huid tegen irritatie en allergieën met Sanamedi Protect of Prevent Pure wasmiddelen. Speciaal ontwikkeld voor mensen met parfumallergieën en een gevoelige huid, bieden deze wasmiddelen optimale verzorging. 

Lees meer

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

2 producten

2 producten

1.835
Beoordeeld met een
9,2 door 1.835 klanten
Veelgestelde vragen

 • FAQ wasmiddel

 • Sanamedi Protect Wasmiddel is al actief op een lage temperatuur vanaf 30 graden en is geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huisstofmijt. 
  PreventPure is volledig vrij van enzymen, kleur en parfum waardoor dit wasmiddel geschikt is voor mensen die zeer gevoelig zijn voor deze bestanddelen.

 • Prevent Pure is geschikt voor mensen met een allergie, zoals mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt, maar ook wasmiddelen of mensen met een gevoelige huid.
  Sanamedi Protect Wasmiddel is geschikt voor mensen die een duurzaam wasmiddel zoeken dat werkt tegen allergenen afkomstig van de huisttofmijt.

 • Als je gevoelig bent voor parfums en geuren adviseren wij het wasmiddel van Prevent Pure.
  Dit wasmiddel is gemaakt voor mensen met een gevoeligheid voor parfum en geuren.

 • Dit raden wij af. Wasverzachter bevat vaak vettige bestanddelen waaraan allergenen en ultrafijnstof makkelijk blijven hechten.

 • Als je een allergie hebt zoals een huistofmijtallergie of een wasmiddelallergie, gebruik dan een wasmiddel dat geen allergie veroorzakende stoffen bevat.
  Bovendien mag het geen poeder zijn omdat anders resten van het wasmiddel in het textiel achterblijven en daar ondanks allergeendicht bedtextiel de allergenenbelasting kunnen behouden.

 • Sanamedi Protect Wasmiddel gaat gemiddeld 50 wasbeurten mee. Dit kan oplopen tot 100 wasbeurten afhankelijk van de hoeveelheid die wordt gebruikt.

  Het Prevent Pure wasmiddel van Allcon gaat ongeveer 30 wasbeurten mee.

Bent u allergisch voor parfum of heeft u een gevoelige, zelfs geïrriteerde huid? Dan is het raadzaam om speciaalwasmiddel te gebruiken. Door te wassen met Sanamedi Protect of Prevent wasmiddel zorgt u voor een rustige huid. Hieronder staat meer informatie over de twee wasmiddelen.

Sanamedi Protect Wasmiddel

Sanamedi is een super geconcentreerd probiotisch wasmiddel voor de witte en bonte was. Het wasmiddel verwijdert allergenen en is actief tussen 30-60 graden. De probiotica zorgt voor een extra reinigende werking en blijvende geurbestrijding.

Prevent Wasmiddel

Prevent is een wasmiddel speciaal voor mensen die niet tegen parfums en enzymen kunnen. 

Geef uzelf wat rust en gebruik deze wasmiddelen tegen uw allergie of gevoeligheid.