Filteren

Baby Rompertje Body

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sanamedi-Zink Body-Rompertje : Sanamedi-Zink body-rompertje is gemaakt van Lyocell-zink, super zacht en glad materiaal, het zink aandeel zorgt voor een natuurlijke anti-bacterieele werking 

Lyocell met zink is de ideale vezel voor de gevoelige huid, aanbevolen door dermatologen. De combinatie van de huidverzachtende eigenschappen van de lyocell vezel met de huidverzorgende effecten van zink, zorgt voor een optimaal huidklimaat. Voor mensen met een gevoelige huid betekent deze innovatie een ongekende winst in welzijn en comfort. Een glad vezeloppervlak, optimale temperatuurregulatie en hoge vochtopname zijn extra positieve eigenschappen. Lyocell met zink is zacht als zijde en voorkomt huidirritatie. Lyocell met zink fungeert als een koelmiddel zoals linnen en zorgt voor warmte als wol. De hoge isolatiewaarde in combinatie met de snelle vochtafvoer leidt tot een optimale temperatuurregeling van het lichaam. Het verschil ten opzichte van synthetische vezels en zelfs katoen is enorm. Lyocell neemt 50% meer vocht op dan katoen.

CottonComfort body-rompertje : CottonComfort body-rompertje van super zacht langstapelig 100% biologisch katoen. Voorzien van extra nekbescherming en zachte dubbellaags wanten.