Elleboogverband / knieverband

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

1 product

1 product

2.460
Beoordeeld met een
9,4 door 2.460 klanten

Heftige jeuk in de knieholte of op de elleboog? Dan kan het zomaar zijn dat u last heeft van eczeem. Om dit te verhelpen is van alles mogelijk, waaronder een elleboog- of knieverband. Dit soort verband is gemaakt van Lyocell met zink. Dit is de ideale vezel voor de gevoelige huid, aanbevolen door dermatologen.

Lyocell tegen eczeem op de elleboog of in de knieholte.

De combinatie van de huidverzachtende eigenschappen van de lyocell vezel met de kwaliteiten van zink, zorgen voor een optimaal huidklimaat. Hierdoor kan het eczeem op de elleboog of in de knieholte verholpen worden.

Voor mensen die regelmatig last hebben van eczeem op de elleboog of in de knieholte biedt deze oplossing terreinwinst in de strijd tegen een gevoelige huid.

Doordat de lyocell vezel een glad vezeloppervlak heeft, ontstaat er een optimale temperatuurregulatie en hoge vochtopname. Alleen maar voordelen als u last heeft van eczeem in de knieholte of op de ellebogen.

Waarom Lyocell?

Met Lyocell zweet u minder en is het comfort een stuk aangenamer. Met deze oplossing krijgt de huid ruimte om te ademen en krijgen bacteriën geen kans door de enorme vochtopname. Hierdoor ziet de huid er uiteindelijk een stuk gezonder uit.

Lyocell is puur natuurlijk en niet belast met chemicaliën. Doordat het product voor 7% uit elasthan bestaat, is er voldoende elasticiteit voor de perfecte pasvorm. Als extraatje zijn alle naden aan de buitenkant verplaatst, dit voorkomt huidirritatie.

Verminder eczeem in de knieholte of op de ellebogen

Met een elleboog- en knieverband vermindert u eczeem op de ellebogen of in de knieholte. De vervelende jeuk wordt stukken minder door het lyocell verband met zink. Naast eczeem is het verband ook geschikt voor psoriasis, acne en allergieën.

Voordelen Sanamedi-Zink®:

  • ondersteund wondgenezing.
  • zijdezacht, naden aan buitenzijde textiel.
  • desinfecterend en antibacterieel.
  • vochtregulerend (neemt 50% meer vocht op dan katoen).
  • vermindert jeuk en irritaties.
  • vermindert ontwikkeling bacteriën en geurtjes.
  • 100% natuurlijke materialen. 
  • wasbaar 40-60 graden.
  • getest door Universiteit Jena kliniek, Denkendorf instituut en OKO-test.

Astmabond Duitsland test  OKO-test Jena Universiteit Smartfiber