Filteren

Ontdek het anti allergie dekbed tegen huisstofmijt

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een goed uitgerust bed

Het kan zijn dat u en uw partner niet alleen zijn in de slaapkamer. Tijdens onze slaap verliezen we haren, huidschilfers en heeft u al eens onder uw bed gekeken? Zoveel stof dat er zich vergaart! Het vormt de ideale biotoop voor kleine beestjes: de huisstofmijten. Ze zijn niet waarneembaar met het blote oog, echter houdt ze dat niet tegen om uw nachtrust goed te verstoren. Huisstofmijten brengen vervelende allergieën met zich mee. Gelukkig kunt u uw bed uitrusten met een anti allergie dekbed..

Huisstofmijt dicht materiaal

U hoeft niet meer niezend wakker te liggen met een piepende ademhaling en jeukende ogen. Bedtextiel vervaardigd uit huisstofmijt dicht materiaal bieden een oplossing tegen huismijt. Het huisstofmijt dicht materiaal zorgt ervoor dat de kleine diertjes geen schijn van kans krijgen. Een anti allergie dekbed is verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Net als bij andere dekbedden bestaan er zomer- en winter uitvoeringen of een combinatie van de twee; de vier seizoenen uitvoering. Zo ligt u zowel in de winter als in de zomer in een anti allergeen dekbed. 

Allergeen behandeld anti allergie dekbed

Naast het allergeendicht materiaal bestaat er een extra behandeling van het anti allergie dekbed om de huisstofmijten tegen te gaan. Een speciale vulling zorgt tevens voor een goede vochtverdrijving. Die vulling geeft schimmels en bacteriën geen schijn van kans. Ook wanneer u allergisch bent voor dons of de eiwitten die in een donzen dekbed bestaan, maar toch dat donzen gevoel wilt ervaren, is er speciaal anti allergie bedtextiel.