Welke matras helpt tegen huisstofmijt?

De matras die helpt tegen huisstofmijt is de Sanamedi Gold matras. De vulling in de Sanamedi matrassen werden namelijk voorzien van speciale vezels. Daardoor verkiezen patiënten met astma en personen die lijden aan huisstofmijtallergie de Sanamedi matrassen. Het uitroeien van de microscopische dieren in huis of in de slaapkamer gaat helaas niet. Wel kan een allergeendichte matras een bijdrage leveren om het de leefomstandigheden voor de huisstofmijt moeilijker te maken.

Huisstofmijt en allergeenstof dichte matrassen

Elk lichaam is anders, dus ook de uitvoeringen van de matrassen tegen huisstofmijt verschillen. Ere bestaan drie uitvoeringen in de matrassen en ook boxsprings zijn verkrijgbaar in allergeenstof dichte variant.

Schuim matrassen Sanamedi

De allergeendichte schuim matrassen worden opgedeeld naargelang de leeftijd van de slaper. We bieden daarin drie varianten aan: matrassen voor kinderen tot 15 jaar, een matras voor jongeren tot 20 jaar en matrassen tegen huisstofmijt voor volwassenen.

Pocketvering matrassen Sanamedi

Alle pocketvering matrassen in ons assortiment hebben een lange levensduur dankzij de thermisch geharde veren. Voor een optimale ondersteuning van zeven comfortzones verwerken we ongeveer 300 pocketveren per vierkante meter.

Topper matrassen Sanamedi

Voor extra comfort bieden we een topper matras of dekmatras aan, vervaardigd uit allergeenstof dicht materiaal tegen huisstofmijt.

Ook boxsprings en achterwanden tegen huisstofmijt

Kijk ook bij het uitgebreid assortiment boxsprings. Opgedeeld in: boxsprings met vlakke bodem of elektrisch verstelbare boxspringsboxspring inclusief achterwand en achterwand allergeendicht. De afwerking van de achterwand van de Sanamedi Gold boxspring is met skai leder en dus leverbaar in verschillende kleuren.

 

Meer weten over de allergeendichte matrassen en matrassen tegen huisstofmijt? Contacteer ons, we helpen u graag verder.