IQAir ATEM Desk Personal Air Purifier kleur wit

 • Compacte luchtreiniger voor persoonlijk gebruik
 • Voorzien van revolutionaire HyperHEPA filter
 • Systeem efficiëntie van 99% voor deeltjes ≥ 0,3 micron.

 

Lees meer
Levertijd: Direct leverbaar
€449,00

2.446
Beoordeeld met een
9,4 door 2.446 klanten

2.446
Beoordeeld met een
9,4 door 2.446 klanten

Gegevens

IQAir ATEM Desk: De compacte luchtreiniger voor thuis, op kantoor of op reis.

De Zwitserse fabrikant van hoogwaardige luchtreinigers IQAir heeft twee hoogwaardige zogenaamde "Personal Air Purifiers" ontwikkeld.

Voor gebruik thuis, op reis of op kantoor de ATEM Desk,

Voor gebruik in personen- of vrachtauto de ATEM Car.

De ATEM Desk luchtreiniger wordt eenvoudig geplaatst daar waar u behoefte heeft aan schone lucht: op uw bureau, op uw nachtkastje, op kantoor of in een hotel.

Binnen een paar seconden verzorgt de ATEM een stroom gezuiverde lucht naar uw gelaat. Dankzij de effectieve PureJet Diffuser wordt de lucht als in een licht briesje naar uw gezicht geblazen. Op lage snelheid zonder koude tocht te veroorzaken, op hoge snelheid heeft de luchtstroom een verkoelend effect.

Dankzij het uitgekiende ontwerp, gebruik van hoogwaardige componenten en eersteklas Duits vakvakmanschap beschikt de ATEM Desk over een aantal unieke eigenschappen:

Hyper HEPA filter:

Dit zeer hoogwaardige filter is in staat om deeltjes met een grootte van 0,003 micron af te filteren, met een efficiëntie van 99% voor ultrafijne stofdeeltjes ≧ 0,3 micron. 

ID Chip:

Elke IQAir ATEM Desk filter is voorzien van een unieke chip, welke de levenduur van de filter monitort, ter voorkoming van een te vroegtijdige vervanging van het filter. Bereikt het filter het einde van zijn levensduur, dan wordt u via de App, of door een licht- en geluidssignaal op de ATEM gewaarschuwd.

PureJet Diffuser:

Ondanks het compacte formaat, levert de ATEM Desk toch een krachtige luchtstroom, dit dankzij de PureJet Diffusor. Door de ATEMDesk te draaien, kunt u eenvoudig de luchtstroom afstellen op uw persoonlijke voorkeur.

Regelbare luchtsnelheid:

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit drie verschillende ventilatorsnelheden. Deze kunt u instellen via de App, of middels de tiptoets op de ATEM Desk.

Luchtstroom indicator:

Dankzij de elegante LED strip op de ATEM Desk kunt u zien welke uitstroomsnelheid is geselecteerd. 

De Atem App:

IQAir heeft een specifieke App voor de ATEM Desk ontwikkeld, voor zowel Apple iOS, Google Play als Android gebruikers. Deze App stelt u in staat om onder andere de resterende levensduur van het filter te controleren, de ventilatorsnelheid te regelen, LED verlichting en geluidssignalen in te stellen.

Ontwerp:

Dankzij de elegante ronde vormgeving en de matzwarte of witte lak, met zilverkleurige accenten, maakt dat de ATEM Desk in elk interieur past. Het slimme ontwerp maakt het eenvoudig mogelijk de ATEM Desk mee te nemen.  Als accessoire is een handige custom-made reistas beschikbaar.

Made in Germany:

Om zeker te zijn van een constant hoge productiekwaliteit, heeft IQAir besloten dit high tech apparaat te produceren in een nieuwe productiefaciliteit in Duitsland. De garantieperiode is 2 jaar.

Inhoud verpakking:

De IQAir Atem Desk wordt geleverd inclusief:

 • ATEM Desk Personal Air Purifier
 • HyperHEPA filter met chip (gemonteerd)
 • PureJet Diffusor (gemonteerd)
 • Solide metalen voet
 • Stroom adapter met 4 internationale stekers: Europa, Noord America, Azië en de Pacific regio.
 • Handleiding
Lees meer
Veelgestelde vragen
 • FAQ IQAir

 • IQAir luchtreinigers filteren wat andere luchtreinigers niet kunnen. Ultrafijne deeltjes die kleiner zijn dan 0,1 micron, vormen ongeveer 90% van alle deeltjes in de lucht en zijn in verband gebracht met hartaanvallen, beroertes, astma en zelfs kanker.
  IQAir's HyperHEPA-filtratie in de HealthPro-serie luchtreinigers is bewezen en gecertificeerd om 99,5% van deze kleinste deeltjes te filteren.

 • Ja zeker! IQAir luchtreinigers zijn ideaal voor mensen met astma en allergieën. Geen enkele andere luchtreiniger heeft meer erkenning gekregen voor zijn vermogen om allergenen te verminderen. Naast vele andere onderscheidingen ontving de HealthPro Plus luchtreiniger het prestigieuze keurmerk van PTPA (Parent Tested/Parent Approved) voor mensen met ernstige allergie- en astmaproblemen.

 • De HealthPro-serie is 32% stiller bij alle ventilatorsnelheden dankzij het "fan-in-center"-ontwerp dat de ventilatormotor tussen geluiddempende filters plaatst.
  Dubbelwandige behuizing vermindert geluidsoverdracht en rubberen ophangkussens isoleren motortrillingen, zodat je in alle rust kunt genieten van schone lucht.

 • IQAir gaat een essentiële stap verder dan alleen het maken van efficiëntieclaims door elk IQAir-systeem afzonderlijk te testen en te certificeren op daadwerkelijke luchttoevoer en daadwerkelijke filtratie-efficiëntie. De individuele testresultaten van elke IQAir worden vastgelegd op het met de hand ondertekende prestatiecertificaat dat bij het systeem wordt geleverd. Dat is jouw garantie dat elk IQAir-systeem voldoet aan (en in de meeste gevallen zelfs overtreft) de geadverteerde prestaties.

 • De IQAir Personal Health-serie biedt vier verschillende IQAir-modellen, elk met een aparte filtercombinatie voor specifieke luchthygiëneproblemen. Om het meest geschikte IQAir-model voor jouw specifieke vereisten te selecteren, is de belangrijkste vraag natuurlijk over welke luchtverontreinigende stoffen je jezelf het meest zorgen maakt:

  (a) verontreinigende deeltjes (bijv. allergenen, dieselroet, bacteriën, virussen, schimmelsporen, PM2.5, PM10)
  of
  (b) gasvormige verontreinigingen en geuren (bijv. formaldehyde, VOC's, ozon, stikstofoxiden, zwaveloxiden).
  - Als alleen (a) hierboven van belang is, dan is de HealthPro 100 ideaal.
  - Als de belangrijkste zorg (a) is en de secundaire zorg (b), dan wordt de HealthPro 150 aanbevolen.
  - Als er evenveel zorg is voor (a) en (b), moet de HealthPro 250 worden overwogen.
  - Als de belangrijkste zorg (b) is en de secundaire zorg (a), dan moet de GC MultiGas worden gekozen.
  - Als alleen (b) hierboven van belang is, dan is ook de GC MultiGas het aanbevolen model.