Sanamedi Gold matrashoes anti-allergie

Vanaf 61,50
Levertijd: Direct leverbaar
 • TUV-Rheinland getest en gecertificeerd op huisstofmijt en allergeen stof dichtheid.
 • Uitstekende vocht- en warmtetransport.
 • Bescherming tegen huisstofmijt, schurftmijt, bedbugs (bedwantsen) en allergeen stof.
 • Geen gebruik van chemische middelen.
 • OEKO-test gecertificeerd, geen gebruik van chemische middelen.
 • Hoezen zijn hypo-allergeen.
 • Dankzij een extra lap allergeen dichte stof achter de rits wordt het matras geheel afgesloten.
 • 12 jaar fabrieksgarantie op allergeen dichtheid materiaal.
 • Zie bij maattabel voor juiste keuze maat hoes.
Gegevens

Sanamedi Gold huisstofmijt en allergeenstofdichte matrashoezen

De Sanamedi Gold Matrashoes is van de uitstekende kwaliteit. Het is een matrashoes die huisstofmijt, schurftmijt, bedbugs (bedwantsen) en allergeen stof dicht is met chirurgische kwaliteit.

De hoes is van high-tech textielvezel gemaakt en voelt zacht aan. De hoes is niet geplastificeerd of gecoat. De hoes heeft een extra behandelingen gehad, waardoor deze duurzamer en slijtvaster is.

De matrashoes van Sanamedi Gold heeft een zeer hoog vocht- en warmtetransport. Hierdoor kan transpiratievocht snel worden afgevoerd en ademenen de hoezen uitstekend. Bij het produceren van de hoes zijn geen chemische middelen gebruikt waardoor de hoes hypo-allergeen is.

Dankzij een extra lap allergeendichte stof achter de rits is het matras volledig afgesloten. Dit biedt volledige bescherming tegen huisstofmijt, schurftmijt, allergeen stof en bedwantsen (bedbugs).

 • De hoes is gecertificeerd door TÜV en OEKO-test.
 • Op verzoek kunnen we bijna elke maat laten maken, aanvraag via e-mail. 

BELANGRIJK : voor optimale bescherming tegen huisstofmijt allergenen, gebruik 1x per 3 maanden Allergeen PLUS Spray op de allergeendichte matrashoes.

Voor meer informatie over de wasvoorschriften en advies voor het gebruik van de hoezen: klik hier

        TUV     oko test

 

12 jaar fabrieksgarantie op allergeendichtheid materiaal hoes. Defecte ritsen, beschadigingen van buitenaf vallen buiten deze fabrieksgarantie.

Belangrijk om te meten:  Breedte x Lengte x Hoogte.

Het is erg belangrijk dat u deze maten nauwkeurig meet, de matrashoes allergeendicht gaat volledig om uw matras heen en sluit deze af tegen huisstofmijten, allergeenstof en bedwantsen (bedbugs).

Let u er extra op dat u in de hoogte niet te krap meet. Matrassen lopen vaak bollend op naar het midden van de matras, dit kan makkelijk 2-3 cm in de hoogte verschil maken.

Omdat het geweven materiaal is zonder rekbaarheid in de stof is het belangrijk om in de hoogte 1-2 cm extra te nemen. Als u bijvoorbeeld 22cm hoogte totaal meet besteld u dan een matrashoes van 25cm dikte.

Sanamedi Gold matrashoes anti-allergie