Ventilatie Spray 200 ml. anti-allergeen

  • Koop 2 voor 21,21 per stuk en bespaar 15%
24,95
Levertijd: Direct leverbaar
  • Pre- en probiotische (synbiotische) onderhouds- en beschermingsspray tegen vervuiling met allergenen, schimmelsporen, bacterieën en onaangename geurtjes van uw ventilatiesysteem of WTW unit.
  • Het werkt onmiddellijk en verlaagt het risico op besmettingen. 
  • Het bevordert een gezond binnenklimaat door de inzet van pre- en probiotica (synbiotica). 
  • Dit zijn goede bacterieën die op een 100% natuurlijke wijze hun werk doen. 
  • Het is een niet corrosief of agressief product, biologisch afbreekbaar, niet brandbaar en niet vluchtig.

 

Gegevens

Sanamedi Ventilatie Spray 200 ml.

Pre- en probiotische (synbotische) onderhouds- en beschermingsspray tegen vervuiling met allergenen, schimmelsporen, bacterieën en onaangename geurtjes van uw ventilatiesysteem of WTW unit.

Het werkt onmiddellijk en verlaagt het risico op besmettingen. Het bevordert een gezond binnenklimaat door de inzet van probiotica. Dit zijn goede bacterien die op een 100% natuurlijke wijze hun werk doen. Het is een niet corrosiefof agressief product, biologisch afbreekbaar, niet brandbaar en niet vluchtig.

Gebruiksaanwijzing:

Haal de stekker uit het stopcontact van uw ventilatiesysteem of zet hem uit. Het filter in uw ventilatiesysteem of WTW unit vervangen of schoonmaken en/of goed stofzuigen. De flacon Ventilatie Reiniger goed schudden voor gebruik. Het filter aan beide zijde 2-4 seconden inspuiten en direct terug plaatsen in het systeem. Dit eens per 2-3 maanden herhalen.