Omruilgarantie matrassen

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

2.446
Beoordeeld met een
9,4 door 2.446 klanten

Allergiezorg.nl biedt een unieke koopzekerheid: indien u binnen 30 dagen, (ingaande vanaf dag van levering matras) niet tevreden bent over het matras, mag u deze bij ons terugbrengen. Of wij halen het matras op voor een bijdrage van € 25.00 per matras. Wij storten daarna het aankoopbedrag direct terug. Bij de pocketvering matrassen kunt u ook de kern hardheid wisselen. Hier vragen we dan een bijdrage van € 25,00 voor een 1-persoons en € 50,- voor een 2-persoons matras voor.

Deze 30 dagen zijn bedoeld om u rustig de gelegenheid te beiden aan uw nieuwe matras te wennen en uit te proberen. Even proefliggen op een bed in een showroom zegt niets, u dient er miminaal 2-4 weken op te slapen om uw lichaam te laten wennen aan een nieuwe matras en andere houding. Op deze manier kunt u zonder zorgen uw nieuwe matras uit testen.

We leveren enkel nieuwe matrassen, de retour ontvangen matrassen worden bij ons verzameld en eens in de zoveel tijd aangeboden aan een goed doel. (Sint Vincentius)

Voorwaarden:

  1. stuur ons een email dat u een matras wenst terug te zenden. 
  2. Het matras mag niet beschadigd of vuil zijn, u dient de matras netjes verpakt aan ons terug te bezorgen.
  3. Eventueel kunnen we het laten ophalen voor een kleine bijdrage van 25,00 per matras. (2-persoons vanaf 140x200cm een bijdrage van 50,00)
  4. Na ontvangst van uw matras, onbeschadigd en schoon, storten wij u het aankoopbedrag direct terug.
  5. Matrassen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt vallen buiten deze omruilgarantie.
  6. Elke klant mag 1x gebruik maken van deze service (dus of retourgeven of kern wissel).