Lyocell Zink bedtextiel

Deskundig advies nodig?

We helpen je graag
  073 - 61 270 31 Tijdens kantooruren
Filteren producten

2 producten

2 producten

2.128
Beoordeeld met een
9,3 door 2.128 klanten

Sanamedi Zink materiaal is de ideale vezel voor de gevoelige huid, aanbevolen door dermatologen. De combinatie van de huidverzachtende eigenschappen van de lyocell vezel met de huidverzorgende effecten van zink, zorgt voor een optimaal huidklimaat. Voor mensen met een gevoelige huid betekent deze innovatie een ongekende winst in welzijn en comfort. Een glad vezeloppervlak, optimale temperatuurregulatie en hoge vochtopname zijn extra positieve eigenschappen.

Lyocell met zink is zacht als zijde en voorkomt huidirritatie. Lyocell met zink fungeert als een koelmiddel zoals linnen en zorgt voor warmte als wol. De hoge isolatiewaarde in combinatie met de snelle vochtafvoer leidt tot een optimale temperatuurregeling van het lichaam. Het verschil ten opzichte van synthetische vezels en zelfs katoen is enorm. Lyocell neemt 50% meer vocht op dan katoen.

Met Lyocell zweet je minder en voelt het comfortabel. Lyocell met zink is de natuurlijke hygiëne vezel. Als het gaat om hygiëne en de groei van bacteriën, biedt lyocell met fundamentele natuurlijke kenmerken volledig nieuwe perspectieven, die de huid laten ademen en gezonder eruit laten zien. Groei van bacteriën heeft geen kans met lyocell. De enorme vochtabsorptie voorkomt de vorming van bacteriën, omdat het vocht onmiddellijk van de huid in de vezel trekt. De huid blijft droog en er vormt zich geen vochtfilm op de vezel, wat de basis is voor bacteriële groei.

Lyocell is puur natuur en niet belast met chemicaliën. Het aandeel van 7% elasthan zorgt voor zeer goede elasticiteit en een perfecte pasvorm. Alle naden zijn aan de buitenkant geplaatst om extra irritatie van de huid te voorkomen.

Medisch aanbevolen textiel met zink mineraal. Aanbevolen door dermatologen.

Voor mensen en kinderen met huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, acne en allergieën.

Voordelen Sanamedi-Zink® :

  • ondersteund wondgenezing.
  • zijdezacht, naden aan buitenzijde textiel.
  • desinfecterend en antibacterieel.
  • vochtregulerend (neemt 50% meer vocht op dan katoen).
  • vermindert jeuk en irritaties.
  • vermindert ontwikkeling bacteriën en geurtjes.
  • 100% natuurlijke materialen. 
  • wasbaar 40-60 graden.
  • getest door Universiteit Jena kliniek, Denkendorf instituut en OKO-test.

Astmabond Duitsland test  OKO-test Jena Universiteit Smartfiber